top of page

Vitaliteitsaanbod

Vitaliteit gaat om energie, motivatie en veerkracht.

Stevig en gelukkig in je werk kunnen staan. Het gevoel hebben dat je opgewassen bent tegen de vele uitdagingen die op je pad komen. Balans houden tussen werk en privé en het overbruggen van de spanningen die dit oplevert. Als de balans te ver doorslaat treden er processen in werking die ervoor zorgen dat je niet meer je rollen kan vervullen zoals je dat zou willen. Wellicht ligt verzuim of demotivatie op de loer.

Voor wie?

Voor een ieder die zelf de regie wil hebben in het dagelijks leven in relatie met anderen. Speciaal richt ik me op de professionals in zorg en welzijn.

shutterstock_330065750.jpg

Wat gaan we doen:

In een gecombineerde aanpak van therapeutische massage en individuele coaching brengen we samen met jou in kaart waar de punten van onbalans in je werk en privé zitten en hoe dit zich verhoudt tot de context waar jij deel van uitmaakt.

Werkwijze:

De werkwijze is holistisch, praktisch en intuitief.

In drie fases ontwikkelen we  een persoonlijke aanpak waarmee jij zelf weer aan het stuur staat.  Deze fases zijn:

  1. Bewustwording.

  2. Focus op jezelf.

  3. Zelfsturing.

Resultaten

  • Je kan weer vanuit eigen kracht acteren.

  • Je acteert oplossingsgericht.

  • Je weet welke zaken ervoor zorgen dat je uit balans kan raken. 

  • Je werkt vanuit duidelijke doelen en ervaart plezier in het realiseren er van.

Voor deze gecombineerde aanpak van massage, yoga en coaching werk ik intensief en met plezier samen met Heleen van Veen.

Heleen is massage therapeut, yogadocent en heeft een eigen praktijk genaamd Kinese in Harderwijk. Voor info over Heleen en haar werkwijze, nodig ik je uit haar website te bekijken. Www.kinesepraktijk.nl

 

bottom of page